Betere integratie van HelloSign voor Dropbox: Blogpost over de lancering van sjablonen

by 
Cory Shrecengost
2022 年 4 月 15 日
4
分(記事閲覧時間)
Abstract UI of the dropbox esignature integration, powered by HelloSign
ツールチップのアイコン

新しい名前でも変わらぬ高品質!HelloSign の名称が Dropbox Sign になりました。

閉じるアイコン

Kan het zo zijn dat de manier waarop je documenten verstuurt en ondertekent je bedrijf en je klantenrelaties onnodig onder druk zet?  

Bedenk hoeveel tijd en moeite er in het ondertekenen zit als je:

  • Documenten moet afdrukken, een envelop en postzegel moet zoeken en dan ook nog eens naar het postkantoor moet sjokken.
  • Documenten als bijlage bij e-mails toevoegt en hoopt dat je klant een printer of de software heeft om ze te ondertekenen.
  • Documenten uploadt naar een tool voor digitale handtekeningen, de onjuiste opmaak herstelt en ze verstuurt.

Maar dergelijke gebrekkige workflows voor ondertekening zijn niet alleen tijdverspilling, ze geven deze frustraties ook door aan je klanten.

Telkens als je een klant vraagt om iets te ondertekenen, moet hij of zij je document afdrukken, ondertekenen en per post versturen; of afdrukken, ondertekenen, scannen en per e-mail versturen; of een nieuw account aanmaken en zich een weg banen door onhandige software van derden. Het is het perfecte recept voor missende documenten, vertragingen en frustratie.

Met Dropbox's oplossing voor digitale handtekeningen, aangedreven door HelloSign, wordt ondertekenen voor beide partijen een fijnere ervaring, dus je kunt rechtstreeks in je Dropbox-interface gebruikmaken van digitale handtekeningen. Je kunt complete workflows voor ondertekening uitvoeren in Dropbox, zoals documenten voorbereiden, verzenden, ondertekenen, tracken en opslaan, zonder ooit van platform, tabblad of tool te hoeven wisselen. Eén werkomgeving voor al je documenten. Stel je het je eens voor.

En dat betekent dus een aantal behoorlijke verbeteringen voor je klanten, productiviteit en veiligheid. Zo werk je slimmer, sneller en veiliger met de tool voor digitale handtekeningen van Dropbox:

Het is klantgerichter

Als je klanten ertoe verplicht bijlagen te downloaden of papieren documenten af te drukken en te scannen, maak je het moeilijker voor hen om met jou samen te werken, om nog maar te zwijgen van de vertraging bij het terugzenden van je documenten.

Als je rechtstreeks vanuit je Dropbox-account documenten ter ondertekening verstuurt, hebben ondertekenaars geen extra tools nodig om die documenten te ondertekenen. In plaats daarvan zien ze een intuïtief systeem dat ze begeleidt bij het direct ondertekenen en terugzenden van je document, waar je maar wilt en op welk apparaat dan ook. En om het ondertekenen nog makkelijker te maken, hoeven je klanten niet eens een Dropbox- of HelloSign-account aan te maken om de documenten te ondertekenen, ze volgen gewoon de aanwijzingen en zijn klaar.

Het is productiever

Vandaag zijn mensen met meer tools, toepassingen en software bezig dan ooit tevoren en dat is niet zo best: 37% van de medewerkers vindt dat ze te veel digitale tools moeten gebruiken.

Met ingebouwde digitale handtekeningen in Dropbox beschik je over alle functies van HelloSign die je workflow versnellen, zonder dat je van tool, tabblad of venster hoeft te wisselen. Jij en je team kunnen:

  • Herbruikbare sjablonen maken en bewerken om documenten in een handomdraai klaar te maken en te verzenden.
  • Documenten volgen tijdens de hele cyclus voor ondertekening en automatische follow-up e-mails instellen zodat er nooit een document over het hoofd wordt gezien.
  • Je ondertekende documenten automatisch opslaan en organiseren in Dropbox, zodat je minder vervelend handmatig werk hoeft te doen.

Met HelloSign worden contracten tot 80% sneller ondertekend dan traditionele papieren contracten en verkoopteams die gebruik maken van digitale handtekeningen verbeteren hun prestaties met 45% in vergelijking met het gemiddelde verkoopteam.

Het is veiliger

We weten dat je documenten belangrijk zijn, dus we beschermen je gevoelige gegevens. Dankzij digitaal ondertekenen vanuit Dropbox is het ondertekenen nog veiliger en betrouwbaarder dan als je bestanden van de ene naar de andere tool verplaatst.

Als je alles in één Dropbox-workflow doet, dus de voorbereiding, verzending, ondertekening, tracking en opslag van al je documenten, hoeven je gevoelige documenten nooit uit onze opslag met meervoudige documentversleuteling te gaan, zodat er geen kans is dat ze in de verkeerde handen vallen.

En omdat digitale handtekeningen in Dropbox worden aangedreven door HelloSign, wordt elk verzoek tot ondertekening geleverd met een uitgebreid, fraudebestendig auditspoor tussen ondertekenende partijen, zodat je een overzicht hebt van elke persoon die een verzoek heeft ontvangen en wanneer elke ondertekenaar heeft ondertekend.

Bij Dropbox en HelloSign krijgen de privacy en veiligheid van de gegevens van onze klanten de hoogste prioriteit. Bij HelloSign worden zowel documenten at-rest als documenten tijdens verzending opgeslagen en versleuteld met AES 256-bits versleuteling. Daarnaast voldoet HelloSign in de EU aan eIDAS en AVG zodat je ons platform kunt vertrouwen wanneer je je belangrijkste documenten online verzendt en ondertekent.

Teken voor Dropbox

Waarom zou je extra tools, toepassingen en software gebruiken als je alle functies voor digitale handtekeningen krijgt die je nodig hebt met de tools die je al graag gebruikt? Met digitale handtekeningen van HelloSign in Dropbox kun je in één keer je belangrijke documenten ondertekenen, verzenden, tracken en opslaan.

効率を維持

Thank you!
Thank you for subscribing!

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum
右矢印のアイコン